7.8.2015

DIY linna

Heippa!
 
 
Tultiin jakamaan teille tämmönen vinkki, mitä voitte halutessanne kokeilla esim. kaverin kanssa. Tätä puuhastellessa saa nimittäin hyvin ajan kulumaan ja  kun vihdoin on valmis, niin on ihana vaan linnottautua sinne tyynyjen ja vilttien sekaan ja laittaa vaikka joku hyvä leffa pyörimään! ;-)
 
 
Me alotettiin sillä, että laitettiin tommonen baldakiini kiinni puuhun, sitten vaan patja sinne alle ja paljon peittoja ja tyynyjä ja siinä se! Kuulostaa helpolta, mutta saatiin kyllä kunnon naurut tätä tehdessä, koska tää osottautukin vähän hankalammaks mitä oltiin suunniteltu, heh.
 
 
 Eli jos et keksi mitään tehtävää näille viimesille lomapäiville niin kannattaa oikeesti kokeilla tehdä jotain tämmöstä vähän erilaista, jos yhtään innostaa, nimittäin meillä oli superhauskaa tätä tehdessä ja kerättiin kyllä varmaan vähän katseitakin, haha! :'D
 
 
 No mutta kommentoikaahan meinaatteko kokeilla vai ootteko joskus vaikka kokeillu ja muutenkin otetaan mielellään mielipidettä vastaan tästä postauksesta! :-)
 
 
Tää postaus tulikin valmiiks sopivasti lauantain puolella, joten taidetaankin jo julkasta tää, haha. Hyvää yötä kaikille!♥
 
 
♥Henna&Linda

4 kommenttia:

  1. Tota on kyllä pakko kokeilla! Tosi kiva idea :)

    http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihana idea! :)

    http://senjamavie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ei vitsit vähän kiva idea!

    http://oona-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ui kiva idea, pakko joskus testata :)

    http://millakaroliinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista